It was only just a dream...


-


"After a lot a prayer and counsel Zac and I came to the decision that it was time to leave the band."

Det är nu man ska gå och dö.

Daniel Adams-Ray @ slakthuset - 17 december 2010

Jag var insnöad halva dagen. Vid lunch kom dom och plogade, och då åkte vi till Thessans skola, fixade biljetterna, och åkte till min skola. Väl framme satte jag och Julia oss i matsalen och åt, sen var det dags för engelska. Vi pratade betyg och kollade på film. Efter det var det matte, sen slut. Efter skolan gick jag och Julia hem till henne, och satte oss vid datorn, åt och fixade oss. Vi gick ner till busshållsplatsen lagom till hel bussen. När vi kommer dit kommer Julia på att vi glömt biljetterna hemma hos henne. Julia gick snabbt, jag gick sakta. Hon vi möttes halvvägs igen, satte oss vid bussen och tog halv i bussen istället. Vi går av vid lassarettsbacken och går till Slakthuset, då var det typ 20 minuter kvar till utsläppet. Olivia, Amanda, Linn & Hannah kom. Vi väntade och blev insläppta, vi var dom första som kom in. Vi ställde oss en bit ifrån stängslet och scenen, gick runt lite och ställde oss där igen. Folk började ställa sig, så då gjorde vi det också. Vi stod i mitten och efter ett tag kommer den svenska björnstammen ut på scenen. Dom var mer eller mindre..galna om man säger så. Fast jävlar vilket drag dom hade, hela publiken hoppade och sjöng (skrek) med i låtarna (rättelse - den meningen/meningarna man kunde).

Vi kom längre och längre ifrån mitten medans dom spelade. Efter dom gick av scenen började folk pressa som tusan, dom visste ju att Daniel skulle komma snart. Vi lyckades skrika bort en tjej som går i sjuan på våran skola, efter många om och men fick vi bort henne för att hon "tagit våra platser". (Vem är så idiotisk att man flyttar på sig?), jaja, när det är konserter och en tjej man inte tycker om får man vara så elak. Vi stod i mitten igen och det tog ett tag innan Daniel kom. När han väl gjorde det var det helt galet! Fyfan vad kul det var, alla sjöng med och allt. Nuddade honom ganska många gånger, och jag och Amanda höll i hans hand och släppte inte, haha. Det var så sjukt varmt, trodde verkligen jag skulle svimma. Som tur kom dom med vattenflaskor efter ett tag. Efter några låtar gick han av scenen, alla bara "MEN VADFAN? GUBBEN I LÅDAN!?", efter kanske en halv minut kommer han ut och säger "Jag glömde visst en låt", sen körde han Gubben i lådan. Fan vad grym den låten var! Filmade (kommer upp, trots kass mobil-kvalité och underbart fin sångröst), alla sjöng med, och det var så jävla grymt. Han var grym!
(Slumpmässigt utvalda bilder, orkar inte ladda upp alla).
SÄNK VOLYMEN (OM DU HAR HÖG) INNAN DU KOLLAR!

Efter att han gått av scenen pratar vi lite, sen ser vi att han går ut. Jag och Hannah går efter, och får ta en varsin bild med honom. Fan vad rolig han var. Först tar Hannah en bild. Så ser han henne mobil. "Vad är det där?" frågade han, Hannah svarar att det är en mobil, han frågar om han får se, vilket han fick. Sen säger han "fan vad soft", skön snubbe. Jag var tvungen att vänta. Hannah sa "Alltså ta nu, annars går vi", jag sa "Nejmen, nu ska hon ta, då kan jag det också", det hörde han, kollade upp på mig och flinade. Fan vad pinsamt det var alltså. Fick iallafall min bild och hade en underbar kväll.  Tro mig, censuren på den här bilden är otroligt nödvändig!
Efter allting gick vi ut, min mamma kom, Julia fick skjuts hem och jag hämtade mina saker. Sen åkte vi hem och jag somnade direkt när huvudet nuddade kudden. Men jävlar så kul jag hade! En kväll jag sent kommer glömma.

Jag är en soldat för dig


we are all addicted to something that takes away the pain


Proudness.

Tokio i Tokyo.

RSS 2.0