ich will da nicht allein sein.

Hans största lögn kommer alltid vara "ich bin an deiner Seite".

30 juli 2011

Skulle egentligen träffat Corinne idag men så blev det helt enkelt inte. Orkar inte gå in på varför och sån skit. Så har städat mitt rum, hjälpt mamma med massor saker och kollat på Jersey Shore hela dagen. Jävligt skönt att bara chilla lite för första gången på länge.
Hörde rykten om att Miley ska köra sin Gypsy Heart turné i Europa också, har ingen aning om hur det blir eftersom det också går rykten om att hon släpper sitt nya album i vinter. Kan ju alltid hålla tummarna på att det blir Sverige eller något grannland innan hon går in i studion igen.

-

Skulle jag kunna hålla honom i min famn en sista gång så skulle jag aldrig någonsin ta någonting förgivet igen.

29 juli 2011

Gjorde en liten spontan resa till Stockholm med mamma och syster idag. Mamma fick lite jobb att göra där, så vi passade på att åka till mormor och morfar när vi ändå höll på. Vi åt och fikade där innan vi åkte hem igen, kom hem för ett litet tag sen. Sitter och kollar på Jersey Shore nu innan Word Stage drar igång. Och för att jag har gått och blivit besatt av Jersey Shore. Ska inte göra så mycket annat idag, men imorgon ska jag förhoppningsvis träffa Corinne ett tag, det beror lite på. Ska försöka hinna ta tag i mitt rum imorgon också. Fast som vanligt kommer jag säkert skjuta upp det lite till.

24 & 25


i'm nothing, without you i can't breathe.


Jag vill inte finnas utan honom.

I need you to believe in me.

Hello, friend. I guess I fell again. Would you help me up? Would you lend a hand?

Oh, these Hollywood dreams brought out the best in me, but I'm not what I used to be.

We are dead. But we'll live again, we'll live again.
We are down. But we will get up and someday you'll understand.

Goodbye, friend. I'm heading off again. Would you at least pretend, would you at least pretend that I've still got a chance to make them sing and dance?

Oh, how I hope to be the one who sweeps them off their feet.

We are dead. But we'll live again, we'll live again.
We are down. But we will get up and someday you'll understand.


We are dead.
We are dead.
We are dead.
We are dead.
Yeah.

We are dead, but we'll live again.
(Live Again)

oh
(We are down)
But we'll get up again.

Still got a chance, to make them sing and dance.

Still got a chance, to make them sing and dance.

I'll stop the whole world. I'll stop the whole world, from turning into a monster, and eating us alive.


losing it all on these sick little games

För exakt en månad sen stod jag i Göteborg och upplevde All Time Low live. Skulle ge allt jag har för att få uppleva det igen. Jag saknar det. Jag saknar dem.

All these demons, they keep me up all night.

Blink-182's nya låt. Den är sjukt awesome! Den dagen Blink gör mig besviken är den dagen jag slutar tro på mänskligheten. Skulle egentligen sett dem på WCR men de fick ju inte dit dem som de hade sagt. Tråkigt. En dag ska jag se dem i alla fall, det är en sak som är säkert.

Lost in a daydream.

Jag känner mig döende. Min hals är stor som en ballong, jag har ont i hela kroppen och så fort jag rör mig känner jag bara för att gråta. Det gör så fruktansvärt ont. Jag är inte den som gråter av fysisk smärta i första taget, så.
Jag är hungrig som fan men kan inte äta eller dricka. Jag gör ingenting annat än sover och äter smärtstillande. Var på vårdcentralen igår, och det är i alla fall inte halsfluss, men vad vinner jag på det? Har ju fortfarande så ont att jag känner för att skära av mig halsen.

You know, there are some days when I really feel like this could work, like, you and I are finally gonna get it right. Then there are days like today, when you make me want to tear my fucking hair out.


I have to stop myself.

I wear my lies like a noose around my neck, so kick the chair and let's be done with it.

Paramore @ Putte i Parken 6/7-2011

När de höll på med sitt soundcheck gick Taylor ut på scenen, vi fick mer eller mindre damp. Han log och vinkade mot oss, i alla fall. Han är så fin.
Innan Paramore började spela så stod jag på andra raden, och Corinne och Sofia på första. Tio minuter innan de skulle upp på scenen fick jag nog, och pressade mig in mellan Corinne och nån random tjej. Kan ju säga att jag var mindre omtyckt efter det, men jag stod i alla fall längst fram. Och när det är någonting jag verkligen vill, så gör jag vad som krävs för att få det, så.
De öppnade med Ignorance, som var ganska självklart (som sagt så var scenen överdrivet hög). Ursäkta min fina sångröst och mina skrik. Inte mitt fel att Paramore är så fruktansvärt awesome.

Looking up | The only exception (The only exception live var helt sinnessjukt)
De avslutade med Misery Business. Man kan väl sammanfatta spelningen som totalt jävla underbar och sinnessjuk. Paramore är så fruktansvärt bra.

Putte i Parken 06.07.2011

Gick upp vid halv nio och började fixa mig och lite sånt innan Corinne kom hem till mig. Vi fixade det sista innan vi åkte iväg. Resan dit gick ganska snabbt, då vi dunkade musik hela vägen. Vi stannade i Marieberg, åt och lite sånt innan vi åkte vidare till festivalområdet. När vi väl var där fixade vi våra armband, parkerade och sånt innan vi gick den långa vägen till festivalområdet.
När vi var där inne såg vi Her Bright Skies soundcheck & träffade vi Sofia, köpte tröjor och lite sånt innan vi gick till Her Bright Skies scen och väntade ett par minuter innan de gick upp på scenen. Vi stod på andra raden, men såg sjukt bra ändå.

Efter att HBS hade spelat gick vi för att träffa Alis innan vi gick till stora scenen. På väg till stora scenen gick vi förbi Her Bright Skies scen. Vi såg Jaybee stå backstage och fick lite damp. Sofia sa "hej", Jaybee svarade "hej" innan han gick iväg, då sa Sofia "fan" ashögt. Vi såg i alla fall att han gick ut på scenen, så vi gick dit igen, och då fick vi autografer och en varsin kram (tänkte inte på att fråga om bild, tänkte nog inte ens över huvud taget). 

Efter det gick vi till stora scenen (som var överdrivet hög f.ö) där det redan satt ganska många. Vi såg Natioal Teatern innan vi väntade på Paramore igen. (Skriver ett eget inlägg om Paramores spelning).

Sofia gick bak till hennes mamma efter Paramore, men jag och Corinne stod kvar. Vi såg Ke$ha, som faktistk var förvånadsvärt bra. Är inte något större fan av henne, men ändå häftigt att ha sett henne. (Tryck på låtnamnen för att komma till mina videos)

Blow | Blah Blah Blah | Cannibal

Tik Tok
Fick två "Ke$ha-dollar" i slutet av spelningen, som nu sitter fint inramat tillsammans med armbandet bredvid Jaybees autograf.
Har väl inte så mycket att säga om hemresan, eftersom både jag och Corinne somnade nästan direkt. Dagen var i alla fall underbar!

-

Såg Her Bright Skies, de ägde. Tog i Jaybee när han hoppade ner till publiken. Såg honom efter och fick autograf och en kram också. 
Stod front row på Paramore, det var helt sinnessjukt. Hade ögonkontakt med Hayley flera gånger och kände mitt hjärta hoppa över några slag när hon pekade på mig.
Stod front row på Ke$ha också.
Underbar dag.

I would die for you.

Försöker hålla ögonen öppna i några minuter till, så att jag kan skriva lite. Har varit uppe hela natten för att kunna sova ordentligt inatt, så att det inte blir som när jag skulle till WCR. Corinne kommer hit vid nio imorgon, sen vid tio så åker vi till Karlskoga. Är skitnervös (snällt sagt). Allting kommer bli så awesome.

I hear them calling.

Det känns helt sjukt att kunna säga "om 45 timmar är det jag som står där i publikhavet, och får uppleva den kärleken Paramore ger".

This 4/4 beat, I would die for you.

(Gammal bild, därav tagg med min gamla blogg).
Kom hem rätt sent igår, så orkade inte blogga. Drog med Feffe till stan med halv två bussen, vi åkte till hennes mamma. De har skaffat en hundvalp, Charlie. Så vi gosade mest med honom, skitsöt. Sen kom Fredrik och hämtade oss, så hjälpte vi till med maten och åt där, innan jag, Ebba och Feffe gick hem till Linus och badade lite, sen gick vi runt och snackade lite. Kom hem runt halv tolv någongång, och var lite halvt död då.
Idag vaknade jag av att jag har ont i hela kroppen, igen. Vaknade flera gånger av det inatt också. Så ska ta det lugnt hela dagen och hoppas på att jag inte känner såhär på onsdag, för då lär jag allvarligt talat dö. Ska försöka städa mitt rum, rensa min garderob och lite sånt idag i alla fall. Mitt rum är helt kaos.

I'm always wrong, but you're never right.

Kom hem för ungefär 40 minuter sen. Drog hem till Feffe & Ebba vid åtta, vi snackade lite, kollade lite på TV och på film innan vi drog hem till Linus och badade. Sen drog vi hem till dem igen och drack varm oboy, snackade lite och sjöng otroligt vackert. Vi hade sjukt kul och det var trevligt. Ska vara med Feffe imorgon också, så ska försöka lägga mig i tid så att jag går upp i tid. Fick Feffes Tokio Hotel posters och en flagga också, eftersom hon ska göra om sitt rum och inte kan ha kvar dem. Tack så mycket Feffe! Gick hem (ensam!!) strax efter tolv någongång.
Nu sitter jag i sängen med datorn, lyssnar på Paramore och smsar lite. Har sällskap av min bästavän, Coca Cola och ska snart börja riva ner lite posters för att ersätta dem med fina Tokio Hotel (som jag för övrigt insåg hur fruktansvärt mycket jag älskar och behöver idag.. igen).

I need to step outside just to see if I can breathe.


We're just getting started.

Sitter och väntar på att mormor och morfar ska komma förbi. De ska äta här och lite sånt. Efter det ska jag vänta på att Feffe kommer hem från IKEA, sen drar jag hem till henne. Vi kanske åker och badar eller någonting sånt. Vi får se hur det blir.
Vaknade runt ett idag, gick ut och la mig i solen en stund, tills mamma kom hem. Vi pratade lite och förhoppningsvis bilr det Stockholm nästa vecka för att se Jedward. Skulle vara sjukt kul att se dem, eftersom jag gillar deras musik och eftersom de är så pass roliga på scenen. Skulle tro att det blir så, i alla fall. Känns jävligt gött att kunna pricka av dem också.
5 dagar kvar till Putte i parken. Pepp!

RSS 2.0