Her Bright Skies/Dead By April @ Debaser Medis 21.09.2011

Efter friluftsdagen drog jag och Corinne hem till mig, och sen drog vi oss mot Stockholm. Resan gick ganska fort, och när vi hade kommit fram till Medborgarplatsen så stack vi in på Coop Nära och köpte en varsin macka innan vi satte oss utanför Debaser. Till våran förvåning var vi först där.
När vi satt där och åt så kom någon och sa hej till oss. Jag kollade på Corinne och svarade hej till personen bakom oss. Inte förens personen gått förbi så såg vi att det var Jimmie från Dead By April. Lyckat där.
Hur som helst så kom det två tjejer efter ett tag, Märta och Elsa, vi pratade lite med dem och vi kom ganska bra överens. Kön blev ganska så lång. Efter ett tag var det dags för insläppet. Vi var först in och kutade mot de andra dörrarna, innan jag och Märta gick för att hänga in våra saker i garderoben. Vakten som stod vid våran dörr hade druckit lite mycket. Men vi hörde Her Bright Skies soundcheck:a Heartbreaker. När han öppnade dörren sprang vi allt vad vi hade (eftersom de hade öppnat den vänstra dörren först, trots att vi hade köat längst), hamnade längst fram i mitten ändå, så det spelade ingen roll. Men lite panik hann man få. Av någon anledning fick vi inte ha blixt när vi tog kort. Så jag sket i att ta kort och filmade och röjde istället. Her Bright Skies började spela efter ett tag. Och de ägde! Bäst på scenen den kvällen. Fint att jag fick ögonkontakt med Jaybee flera gånger, samt att han pekade mikrofonen mot mig, eftersom han höll på att tappa rösten och jag var en av de få som kunde alla låtarna. (Tryck på låtnamnen för att komma till mina videos, INGEN ZOOM).

Sing it! | Heartbreaker
Roses
Efter deras spelning kom de ut på scenen för att plocka undan. Vi ropade lite på Jaybee och hans svar var "Kom till Merchan sen så snackar vi", inte helt fel.
Det andra förbandet kom upp, kommer inte ihåg vad de hette. Men jag tycker inte att de var speciellt bra. Så stod mest bara och diggade, bara för att. Efter ett tag kom Dead By April upp på scenen. De ägde. Sjukt bra live! Värt.
Efter deras spelning så drog vi till Merchan. Vi fick posters av HBS som de signerade åt oss. Haha, Petter gjorde War Paint med Märtas penna, och självklart var jag så snäll och berättade för honom att den var permanent, hans rektion var lite halvt fin. Sen drog vi till DBA's signering, så dem fick signera skivan vi fick i entrén. Efter det stack vi till HBS igen innan vi sa hejdå till Märta och Elsa, eftersom dem skulle sticka, och vi drog oss hem också. Sjukt värd kväll. Hade väldigt ont dagen efter, och ett par blåmärken, men det var det absolut värt. Om du får chansen att se någon av HBS eller DBA live, ta den!

Within my heart


Iih. Gissa vad jag gjorde idag? Hämtade söta missen på bilden. Åkte till Arboga för att hämta lilla Alex. Han ligger och sover i mitt knä just nu ♥ Sjukt busig och gullig! Han var ganska skygg i bilen, men efter att vi hade kommit hem så skulle han busa med mig hela tiden. Bara 13 veckor gammal. Så liten ♥
Btw - uppdateringen om i onsdags kommer upp imorgon eller på måndag. Det beror på om YouTube tänker fortsätta vara bög eller inte imorgon. Lugnt den roligaste konsert saken att skriva om, haha.

Blog Awards/Fryshuset 17.09.2011

Pallrade mig upp från sängen klockan fem på morgonen. Fixade mig och allt sånt, och vid halv sju så hämtade vi upp Emilia hos henne och började resan mot Stockholm. Vi var framme i Kista vid klockan åtta, vi gick in i gallerian och såg att de höll på att ställa upp kvarallstaketen. Det var ganska många där redan, men vi ställde oss på andra raden, lite åt sidan. Mohombi kom och soundcheckade en sabbis. Det var någon sorts modevisning innan klockan blev elva och ingen mindre än Ana Gina kom ut på scenen och berättade lite om vad som skulle hända under dagen.
Ännu en timmas väntande innan fina Ulrik kom ut på scenen. Han var helt underbar, som vanligt. Jag vågar nog nästan säga att det här var den bästa Ulrik-spelningen jag har varit på. Trots att han var förkyld så ägde han scenen och var otroligt rolig, för att inte snacka om hur otroligt snygg han var!

Jag lyckades komma längst fram, och fick fram Emilia efter ett tag också. Lite väntande med olika modevisningar där fina Andreas Wijk gick. Lite mer väntan innan John och Edward ställde sig uppe vid glasfönstrerna och skapade mer eller mindre kaos nedanför. Efter ett tag kom de ut på scenen.
Efter deras spelning så skulle vi egentligen till deras signering. Men kön var så sjukt lång, så vi sket i det och drog ner mot tunnelbanan efter att vi hade köpt någon form av mat istället. Tjejen vi skulle åka med hade glömt bort oss, men nere vid stationen träffade vi några andra som skulle till Fryshuset som kunde hjälpa oss dit. Det slutade med att vi hade sjukt kul tillsammans med dem, och vi köade tillsammans och allt sånt.
Timmarna gick och det var dags för instäppet. Jag har aldrig varit med om ett så kaosartat insläpp. Jag fick verkligen panik och visste varken upp eller ner. Trappor som man skulle ner för, trodde jag skulle trilla ner och allt sådant. Och inte nog med det, efter att man väl hade kommit in till Fryshuset skulle man upp för massor trappor för att komma in till själv scenen och allting sånt. Det stod vakter och sa att man inte fick springa, men vid sådan kaos och den paniken kan man inte göra någonting annat än att ignorera dem.
Vi kom ganska bra till i alla fall, tredje raden. Efter ett tag in på konserten så hade jag lyckats kriga mig längst fram.
(Jag fick många bra bilder både i Kista och Fryshuset, men väljer att inte posta dem. Några av videosarna får ni se i alla fall. Klicka på låtnamnen för att gå till mina videos).
All the small things (Blink-182). | Lipstick. | Under pressure (Ice Ice baby). |

Techno girl. | Firework (Katy Perry). |
(Har fler videos på datorn, men vill behålla dem för mig själv.)
Mormor och morfar kom och hämtade oss dagen efter, och vi sov där innan vi stack till tåget dagen efter. Har väl inte så mycket mer att berätta, förutom att det var helt underbart.

This guilt could fill a fucking sea. Pulling teeth, wolves at my door. Now falling and failing, is all I know.

We all carry these things inside that no one else can see.
They hold us down like anchors, they drown us out at sea.
I look up to the sky, there may be nothing there to see.
But if I don't believe in him, why would he believe in me?

-


BILL.

10 years.


Never forget.

If I had it my way, I'd slit your throat with the knife that you left in my back.


-


BILL, FÖR I HELVETE!

Grattis på födelsedagen!


Hela 23 år. Grattis världens finaste, Gustav Schäfer.
Och tack för allting.

Her Bright Skies TV @ Junkfest 2011


-

Ska väl egentligen vara glad över att jag fick reda på det nu och inte då. Hade det varit för tre veckor sen hade det varit ett omöjligt val. Nu vet jag vad som är självklart. Men jag kan ändå inte sluta hata det faktum att jag har chansen, men inte kommer att ta den.
I'd travel around the world just to have you closer.

Trettio sekunder till Mars.


Grattis på födelsedagen!


22 år.
Tack för allt.

RSS 2.0