The higher you build the walls around your heart, the harder you fall for the one who tears them down.


I'm always crashing out.


Han är bäst.

Ulrik Munther - 26 augusti 2011 ♥

Jag låter bilder och videos tala för sig själva. För det här var, helt ärligt, för fint för ord.

-

Ännu en gång har jag upplevt det overkliga. Jag har sett, varit sjukt nära och tagit i Ulrik Munther.

I couldn't see a thing till I shut my eyes. I never knew a thing till I lost my mind. I would sell my soul to know it all, but I held the keys all this time.


RixFm festival, Linköping 19/8-2011

Skulle egentligen ha jobbat, men vaknade med feber så stannade hemma så jag kunde vila. Fick betalt ändå, så det var knappast någon förlust. Vi hämtade Feffe och allt det där, innan vi åkte till Linköping och kom bara en halvtimme innan det började. Vi lyckades komma längst fram och stod där i spöregnet. Ramsells spelade som vanligt, och det kände ganska roligt att tjejen som sjunger log och pekade på mig och Feffe, eftersom hon kände igen oss (och jag kan ju passa på att säga att hon inte var den enda som gjorde det under kvällen).
Efter ett tag så var det dags för Ulrik.


Åter igen så var det rätt nice (förutom Ulrik som var sinnessjuk). Vi såg Swingfly för andra gången också, och den här gången hoppade han ner till publiken och både jag och Feffe tog i honom ett par gånger. Inte helt fel. Annars så var det nog bara Love Generation och Danny som var roliga att se. Såg Love Generation förra året och även fast de är en medlem mindre så har dem utvecklats väldigt mycket. Förra året körde de playblack men iår så sjöng de själva, så det var ganska roligt. Danny har jag sett ett par gånger, första gången 2008 tror jag. Hur som helst så var det roligt att se honom igen.
Efter allting var slut så var vi dygnsura, men både jag och Felicia lyckades få en varsin t-shirt som vi bytte om till. Vi åkte till Ica Maxi där det pinsammaste på hela året hände mig. Det var en snurrdörr, och jag var bestämd att jag skulle hinna med den gången som var öppen, även fast vi var ett par meter bort. Så jag började springa dit, och när jag var i den så sa mamma åt mig att stanna, så då gjorde jag det. Och vad gör jag inte om jag inte halkar? Så alla som stod där stirrade på mig, och jag skrattade så mycket så att jag inte kunde resa mig, och självklart stannade dörren så att de som stod där inte kunde gå ut. Tillochmed vakten garvade åt det. Både jag och Feffe skrattade åt det i en haltimme efteråt.
Hur som helst, så köpte vi Cola och Pringels och så innan vi åkte hemåt igen. Sjukt underbar och rolig dag som jag fick tillbringa med min bästavän. ♥

RixFm festival, Norrköping 18/8-2011

(Det var ju inte bara Ulrik som var där och spelade, men vi åkte för att se Ulrik, så ja)
Jag slutade jobba vid tre, så jag och mamma åkte och hämtade Feffe innan vi åkte hem till mig för att fixa oss, äta och sånt. Sen dunkade vi musik i bilen till Norrköping, kom dit typ 50 minuter innan det började. Jag och Feffe krigade in oss på andra raden, och mer eller mindre slogs om första raden hela tiden. Fan vad jag hatar personer som står långt fram och ska whina om att folk trängs/puttas osv. De sa till vakterna att vi hade slagit, sparkat och knuffat dem (vilket vi inte hade gjort) och vakten bara skrattade åt dem. Här med så tar han över platsen från vakten på MCR till min nya favoritvakt. Det stog några sjukt roliga killar bakom oss, så de gjorde oss lite glada i alla fall.

Jaja, efter ett tag så började det och finaste Ulrik var först ut (efter förbandet Ramsells, men de räknas väl inte direkt). Om du är smart så sänker du volymen.


Efter ett par sjukt grymma låtar av Ulrik kom fler artister. Vi såg Ulrik bakom scenen flera gånger under flera olika artister. Tyckte bara det var September som var värd egentligen. Sjukt drag var det i alla fall när hon körde, hon var också sist ut.

-

Overkligt är det enda som kan beskriva någonting just nu.

There's something about just knowing when it's right.


16 augusti 2011


Tisdag idag vilket betyder tre dagar kvar av jobb och två dagar kvar tills jag ser Ulrik för första gången. 17:e imorgon, vilket betyder att det var två månader sen jag såg All Time Low i Göteborg och att det är en månad kvar tills jag ser Ulrik för sista gången iår (vad jag vet) och ser/träffar Jedward minst tre gånger. Jag klagar inte. Och september månad betyder också lön, vilket jag inte klagar på heller. Äntligen blir allt slit och all trötthet värt någonting.
Skolan börjar på måndag och det klagar jag på. Jag är inte redo för skolbänkar, mörker och kyla. Jag är inte redo att släppa taget som sommaren riktigt än, bara en liten stund till. Sommaren 2011 har utan tvekan varit den bästa sommaren hittills. Året 2011 har varit det bästa hittills.

ich muss durch den monsun.


Att jag får ha dem i mitt liv är jag evigt tacksam för. Tack för allting. Durch den Monsun sex år.
Tokio Hotel är det finaste som har hänt, och någonsin kommer hända mig.

14 augusti 2011


Efter fem dagars jobb så drog jag till Stockholm i förrgår för att fira några i släkten. B.la min syster som fyller 18 imorgon. Kom hem igår och mådde mindre bra då eller vad man nu ska säga.
En vecka kvar med jobb innan skolan börjar. Bara tanken på lektioner, mörker och varma kläder ger mig ångest. Men det händer ju en hel del i höst, bland annat Bring Me the Horizon, så hösten ser ju ganska mycket ljusare ut i alla fall.
Ska troligtvis träffa Feffe senare idag. Antar att vi kommer hitta på någonting roligt som vanligt. Sitter och lyssnar på Falling In Reverse's album "The drug in me is you" för femte gången idag. Sjukt bra. Roligt att Ronnie Radke har lyckats med någonting som är minst lika bra som Escape the Fate trots allt.

Crash into me.


I en bråkdels sekund kommer det tillbaks och griper tag i mig. Och helt plötsligt är allting annat så obetydligt igen.

7 augusti 2011

Karnevalen i fredags med Feffe, Felicia, Robin och Corinne. Vi hade sjukt kul. Vi åkte en karusell som var så sjukt rolig, trodde att jag skulle skratta ihjäl mig. Bästa gången var dock när jag, Feffe och Robin åkte och Lipstick spelades. De flesta sjöng med och det var bara allmänt roligt. Träffade massor annat roligt folk där också. Blev ingen Ulrik i fredags, av någon anledning så blev det inställt, dock så kommer han till Nyköping den 26:e istället, så jag och Feffe får längta ännu mer. Ser honom 11 dagar så överlever nog.
Skulle egentligen ha gått på karnevalen i lördags också men mådde illa och var trött, så struntade i det helt enkelt. Åkte och hämtade ut våra biljetter till Bring Me the Horizon i alla fall, så det känns nice att äntligen ha dem. Fick även reda på att Jedward troligtvis kommer till Sverige i september, och den här gången så tänker jag inte missa dem som sist. Så det blir nog en resa till Stockholm med Emilia i höst.
Imorgon börjar jag jobba och jobbar de sista två veckorna på lovet. Är sjukt opepp så att det skriker om det, menmen, vad gör man inte för pengar. Har inte lyckats vända på dygnet så vi får väl se hur det går. Känns tråkigt att jag slösade min sista lediga dag på att sitta hemma och ha ont i huvudet. Men det är ju min vanliga tur.

It's not a dream anymore.

En månad senare och det känns fortfarande lika overkligt. Jag skulle ge allt jag har för att få uppleva det en gång till.

RSS 2.0