-

Släpper taget nu. På riktigt.
Det är inte värt det.
Du är inte värd det.

We are an example of why not to fall in love.

Murdered our love, to save our pride.

Frågan är ju varför jag envisas med att skriva ett inlägg fastän jag inte har ett skit att skriva om. Men men, har inte gjort så mycket de senaste dagarna. När jag inte har varit i skolan så har jag varit på stan, pluggat, spelat gitarr, väntat på bandsläpp och läst Hungerspelen. Spännande vardag. Fast har ju fått reda på att det var Fareast Movement som Bill har jobbat med. I maj kommer låten ut. Det kommer ju vara en... speciell upplevelse.
På tal om Bill; på söndag är det två år sen jag såg Tokio Hotel i Globen. Det ska jag "fira" genom att åka till Norrköping och se en akustisk spelning med Dead By April. Fast på kvällen ska jag kolla på Humanoid City med Corinne. Har inte sett den sen 4 mars förra året, så är smått rädd (och med smått rädd menar jag livrädd) över att se den. Kommer gråta ögonen ur mig & det kommer göra så fruktansvärt ont. Får inte glömma.
Nu ska jag spela gitarr. Känns dock som att det kommer sluta med att jag slår sönder gitarrhelvetet. Livet, alltså.

I'm not losing sleep over you.

Sista kvällen innan helvetet aka. skolan börjar igen. Det "firar" jag genom att sitta skabbig & ingosad i ett täcke i sängen och glor på TV. Känns bra. Stockholm var fint iallafall. Orkar inte gå in på detalj vad vi gjorde, men vi var i stan, träffade folk och bara chillade. Ville inte åka hem idag.
Ett plus är väl att jag kan börja gå i jeansjacka utan att frysa häcken av mig. Är trött på stora jackor och vantar. Usch. Finns det någon som ser bra ut i det? Tvekar.
Nu ska jag göra mig klar för sängen och lägga mig och läsa Hungerspelen. Införskaffade mig en bok med alla tre böcker i (haha) på bokrean igår. 79 spänn är ju ingenting för älskade Hungerspelen.

Sova var det ja. Har redan ångest för att ställa klockan på halv sju imorgon. Skulle inte banga på lov en vecka till alltså.

We slow dance to our own heartbeats.

Försöker plugga med det går inte så bra. Har haft både matte och biologiboken hemma hela lovet för att plugga, men har inte ens rört dem. Bra där! Speciellt eftersom jag har matteprov nästa vecka och nationella i biologi vecka elva.

Idag har jag iallafall haft pizzamys med min mamma och packat. Imorgon drar jag till Stockholm och spenderar de tre sista dagarna innan skolan börjar där. Ska till min fina vän Mathilda. Vi har inte träffats på snart två år så det ska bli jävligt gött. Saknar henne ju. Nu ska jag spendera resten av kvällen med min Cola och fin musik. Ha det fint så hörs vi någon gång. (För dagligt tjat om mitt tråkiga liv och annat trevligt så kan ni alltid följa mig på twitter. http://twitter.com/crossmyfears)

Crash.

Jag saknar allt.
Jag saknar sättet du fick mig att känna mig trasigare med varje ord du sa, men ändå så mycket starkare.
Jag saknar sättet du fick varje andetag att kännas tyngre, men ändå mer nödvändigt.
Jag saknar sättet du fick mig att vilja slå mig själv blodig, samtidigt som jag inte ville göra någonting hellre än att hålla om dig.
Jag saknar sättet du fick mig att hata dig & allting som du gjorde, samtidigt som jag ville ha dig så mycket att det gjorde ont.
Jag saknar dig och allting som vi gjorde tillsammans.
Jag saknar känslan av att alltid komma i andrahand.
Jag saknar allt.
Jag saknar dig.

Och när jag sa att jag ångrar varje sekund jag slösat i din närhet så ljög jag.

Grattis!


You can't be too careful anymore.

Det är fredag och jag är ensam hemma. Känns gött. Nej, men försöker fortfarande friskna till från min feber och det. Imorgon blir det förhoppningsvis lite roligt med fina iallafall! Och det är väldigt värt att notera att jag faktiskt fick VG (!!) på fysikprovet jag skrev idag. Jag som trodde jag skulle få IG. Första och antagligen sista gången jag får VG på ett fysikprov. Nu ska jag njuta av att jag har lov i en vecka med fin musik och Cola. Imorgon blir finaste killen myndig. Ha det fint!

I've been afraid of changing, cause I've built my life around you.

Är inne på min femte dag med feber och hosta. Känns mindre bra. Men imorgon ska jag till skolan hur dåligt jag än mår. Har missat ett fysikprov och säkert massor annat trevligt. Nästa vecka är det lov. Kommer säkert hitta på massor fint och ska till Mathilda på slutet också. Gött.
För övrligt så orkar jag inte att Oli är så jävla snygg.

They say that love is forever, your forever is all that I need.
Please stay, as long as you need.
Can't promise that things won't be broken, but I swear that I will never leave.
Please stay, forever with me.

we didn't think goodbye would be our new favorite line.

You've got a mouth like a razor-blade. It cuts so deep.
So kiss my wrists, my neck and give me eternal sleep.

He loves me for the fuck up that I truly am.

Äntligen ute. Fina jälva Never Shout Never.
And every broken promise that I’ve ever made, I promise you from the deepest, darkest corner of my heart just know my love is true.

#6YearsOfATL

Tack för allt. ♥

Armies of one on a battlefield.


De 100 kronorna som fattas från mobilen är ingenting som svider när man får se det där leendet.
Grattis som fan!

Grattis på Födelsedagen!


20 år.
Tack för allting. Verkligen, tack.
If I could, then I would, I'd go wherever you will go.

We're soldiers.

Återkommer när mitt hjärta slår som det ska igen.

You'll never be unforgivable.


Smygtitten på Ulriks låt som är med och tävlar i Melodifestivalen på lördag. Jesus fuck. Skulle egentligen inte lyssna på den förens på lördag, men kunde verkligen inte stå emot, och jävlar vad bra den är. Visst, det är bara en minut man får höra, men även fast låten är olik alla hans andra låtar så skriker det Ulrik om den. Det är verkligen hans låt. Så grymt bra. Går han inte vidare direkt till final så flyr jag från landet. Vill ju se honom live i Globen i mars.

Asking Alexandria @ Klubben 01.02.2012

Vaknade vid nio någon gång och fixade mig och sånt innan jag drog mig mot stan för att köpa lite smått och gott. Mötte Ewelina vid hennes skola innan vi drog mot tågstationen där Corinne redan väntade. Vårt tåg gick vid tjugo över elva, så vi väntade ett tag innan tåget äntligen kom (kylan var hemsk). Tågresan var väl som en tågresa ska vara, långtråkig.

Vi drog från centralen till tunnelbanestationen, där någonting självklart skulle krångla. Det löste sig efter många om och men, och vi tog tåget mot Farsta Strand, hoppade av vid Gullmarsplan där Corinne och Ewe köpte kebab, medans jag fick nöja mig med pommes eftersom falafel inte lät så lockande. Vi drog till Fryshuset där vi träffade samma tjejer som vi träffade innan Bring Me The Horizon. Rätt nice. Vi fick nummer, 20, 21 & 23 vilket är rätt kasst om man jämför med vad jag har haft på tidigare konserter, men det spelade ingen roll i slutändan. Till vår lycka så hade dem flyttat kön (= alla satt i olika soffor) inomhus, så vi slapp frysa ihjäl iallafall. Vi snackade med några tjejer, drog till ICA, stalkade bussarna och lite sånt som man alltid gör innan vi gick ut två timmar innan insläppet, vi alla blev helt paranoida om att kön skulle spåra ut, så för att rädda våra platser så gick vi ut trots att det var lång tid kvar.

Insläppet var ganska kaos då dem flesta vägrade ställa sig i rätt ordning. Kön fick någon halvdan ordning, och jag, Corinne & Ewe stod mycket längre fram än vad vi egentligen skulle. Inte för att jag klagar. Slängde iväg mina grejer innan vi äntligen fick komma in. Gick in bara för att se att det var garderobstvång, jag lyckades smöra mig till att få det 4 kronor billigare, så när jag fått in min jacka så ställde jag mig längst fram, lite på sidan, men ändå nära mitten. Corinne och Ewelina var dock tvungna att springa till ICA och ta ut pengar då de inte hade några pengar alls, vilket resulterade i att jag stod längst fram helt ensam utan någon jag kände runt mig. Kul.

Chelsea Grin var först ut på scen, och dem var grymma. Har lyssnat på dem lite smått innan, men gillar dem mycket mer nu än innan jag sett dem. Efter dem var det dags för blessthefall, som var helt sjukt bra! Har inte lyssnat på dem så jättemycket innan, bara hört några låtar, men fan vad grymma dem är. "Nya" sångaren Beau är ju hur grym som helst. blessthefall är utan tvekan ett utav de bästa livebanden jag har sett. Det enda som var surt med hela spelningen var att det var sjukt många publiksurfare och att vakterna drog alla över mig. Fick x antal skrev i bakhuvudet och skor i nyllet.

Efter btf var det dags för Asking Alexandria. Hur grymma som helst! De verkade alla vara väldigt peppade och glada. Känns gött att alla tre banden sa att Stockholm var den bästa spelningen. Har aldrig varit med som så mycket tryck på en konsert förut. Men det var så värt det, och AA killed it från den sekunden de satte sina fötter på scenen tills den de steg av. (Random utvalda bilder)
Breathless | Not the american average | The final episode

#HappyBirthdayJeremyDavis


Inget kommer nära nog av att kännas som du.

Det jobbigaste med att vakna är att jag vet att jag kommer känna snart. Känna dig på nytt. Jag hatar att vakna och veta att du inte finns där, att det enda sättet jag har dig är på dina villkor. Jag hatar att vakna och veta att det som en gång har varit aldrig kommer vara igen.
Ingen förstår min förbindelse till dig. De som vet undrar varför jag kommer tillbaka gång på gång även fast du behandlar mig som skit. Jag förstår allting om mig själv när det kommer till dig. Du är omöjlig att glömma och omöjlig att bli av med. Tro mig, jag har försökt att lämna det flera gånger, jag har försökt att putta iväg dig. Jag ville inte ha dig.
Jag vet att du bara spelade spel med mitt huvud, och även om du faktiskt älskade mig så älskade jag dig mer. Jag var den som jagade i spelet utan slut... och jag fångade dig aldrig. Du gled iväg varje gång jag hade dig precis där jag ville ha dig.
Jag antar att du vann spelet, eftersom du inte är här nu.

Du vinner alltid.

Du är överallt. Du är luften jag andas, du är lakanen jag sover i. Du är ljudet av vattnet som droppar i handfatet, du är känslan av kläder som nuddar min hud. Du är den lilla biten av mig som inte går att laga.


How many times have you watched me fall just to smile?

Ska väl börja inlägget med att säga att igår var så sjukt grymt! Stod längst fram, men tappade bort Corinne och Ewelina när dem kom bakom mig. Kan knappt gå eller andas idag, men så sjukt värt! Chelsea Grin och blessthefall var också två sjukt bra förband. Vi får se om jag skriver ett inlägg om det någongång framöver.

Sitter och pluggar förfullt, har biologiprov imorgon och kan det mesta ganska bra, men pluggar på ändå. Friluftsdag idag. Gick promenad i en timme (svinkallt + att jag är halt från gårdagen) på förmiddagen och badade på eftermiddagen. Käkade lunch på stan med Corinne också. Kom hem vid tre någongång och har mer eller mindre pluggat ända sen dess. Kvällen kommer nog fortsätta i samma spår. (Tänkte avsluta inlägget med att skriva "vi hörs imorgon" men det vet ju både ni och jag att vi troligtvis inte gör för jag är så dålig på att uppdatera). Ha det fint!


RSS 2.0