26 april 2012

Livet rullar på & jag har faktiskt tagit tag i saker och ting. Även om det är mycket mer som måste fixas innan någonting någonsin kommer kunna kännas okej igen så känns det bra, eller ja, bättre.

Min inspiration ligger på minus tre och därav den dåliga uppdateringen. Har ingen aning om vad jag ska skriva om eller någonting sådant. Funderar på att haka på trenden (dock ungefär ett år efter alla andra) och göra någon slags blogg-lista. Då kommer ju någonting upp här, iallafall. Vi får se hur det blir. Nu ska jag återgå till att plugga. Imorgon har jag nationella-uppsats i engelska & svenskprov. På söndag blir det fint. Ha det gott.


I will never be the same without you.


Jag kommer aldrig kunna släppa taget om Tokio Hotel,
och jag kommer aldrig förstå hur dem kunde göra det.

#HappyBirthdayZackMerrick


sextonde juni tvåtusenelva

Jag skulle kunna göra om allting tusen gånger om bara för att få uppleva en sekund av 16 juni 2011 igen. Jag skulle kunna den långa resan. Jag skulle kunna gå igenom den extrema värmen & den kvava luften i tältet. Jag skulle gå igenom mat-& vätskebristen. Jag skulle kunna uppleva smärtan dagarna efter, tusen gånger värre. Jag skulle göra om allt, tusen gånger om, för en sekund av det. En sekund av All Time Low.

 

"aldrig har mitt hjärta slagit på samma sätt som det gjorde inatt."


16 april 2012

Ett fint lov är nu över och det är skolböcker och fängelse-känslan som gäller igen. Får se det från den ljusa sidan: allting går så jävla fort efter påsk. Innan jag vet ordet av det står jag där i den vita klänningen och slutbetygen. Känns jävligt jobbigt att veta att det är så kort tid kvar med den bästa klassen någonsin. En liten bit i mitt hjärta håller inte med mig när jag säger att det kommer bli skönt att slippa Oppebyskolan.

Har en ganska jobbig vecka framför mig: två nationella prov, ett musikprov att ta igen, en svenska redovisning + läxor. Har dessutom ett svenskprov nästa vecka som jag måste börja plugga till. Känns inte så trevligt. Vill ha sommar. Skulle offra min högerarm för att få uppleva sommaren 2011 en gång till.


We're just getting started.

Att logga in på antagnings sidan och ser ordet 'antagen' under förstahandsvalet är ju inte helt fel. Även fast det bara är preliminära intagningen så känner jag mig ganska säker eftersom jag kom in med stor marginal. Glad tjej här!

Jag har inget mer än mina tankar.


Friday nights are always the same in this town.


Som jag tror att alla redan har hört så har ju Instagram även kommit till android-telefoner, så fattiga jävlar som inte har råd med iPhone (som jag) också kan skaffa det. petramorne heter jag där. Följ mig gärna!

If I die tomorrow, at least we had the night of our lives.


Och vad hände här liksom? Vet inte riktigt vad jag ska tycka. Visst, låten är bra (det lilla man får höra), men lyssna bara på Bills del. Autotune och allting, visst det är inte en Tokio Hotel låt, utan en Far East Movement låt och då är väl autotune någonting man kan förvänta sig. Men det känns ändå så fel. Så jävla fel.

Det här är sell-out när det är som värst.

Don't go / Jag älskar dig.


Even angels have their wicked schemes, and you take that to new extremes. But you'll always be my hero,
even though you've lost your mind.

I can live without you but, without you I'll be miserable at best.
Jag vill inte finnas utan dig.

2 april 2012

Måndag och ny vecka. Jag är ledig på fredag & har inte alls mycket plugg förutom ett musikprov. Dessutom så är det en veckas välförtjänt lov nästa vecka. Jag klagar inte. Skulle fan inte banga Skåne & Clara, men min plånbok tillåter inte det eftersom jag var tvungen att betala flera tusen kronor på glasögon/linser. Med andra ord är jag utan barnbidrag och så äckligt fattig att hälften vore nog. Alldeles lagom till lovet! Underbart.

Egentligen borde jag inte skriva någonting här när jag är så opepp på det mesta, eftersom det resulterar i massor värdelös skit. Och med tanke på mitt never-ending tjat om hur mycket jag hatar inlägg som handlar om något så simpelt som vardagen (har absolut ingenting emot att skriva om det, det är bara så jävla tråkigt att läsa) så förstår ni nog varför uppdateringen är som den är. Frågan är ju om man ska uppdatera regelbundet, men om tråkiga saker eller om jag ska fortsätta uppdatera som jag gör nu men ha "ordentliga" & välskrivna inlägg. Skulle vara skönt att starta en ny blogg och ta tag i skrivandet en gång för alla, men det är ju jobbigt...

 

Edit: Har tagit bort/flyttat de flesta av mina gamla inlägg. Några ligger kvar. Om någon skulle undra.


RSS 2.0