I'm the devil on your shoulder, telling you that love is blind.

 

They say that love is forever, your forever is all that I need.

Can't promise that things won't be broken, but I swear that I will never leave.

!!

Från och med i höst ska jag gå Samhäll/media linjen på Tessinskolan. Gött.

21 juni 2012

Kom hem för ett tag sen efter en hel dag på stan. Fick med mig hem en hel del grejer + att jag shoppade så sent som förra veckan. Gött.

Imorgon är det midsommar vilket betyder inget jobb. Ska fira hemma med mamma & min syster och sen drar jag in till stan senare på dagen för lite andra festligheter tillsammans med Fefe. Skulle egentligen ut med båten med Corinne och Ellinor, men dem vet inte riktigt när dem kommer hem och jag måste jobba på måndag. Känns lite dumt att chansa och inte komma till jobbet. Det är ju trots allt bara två och en halv dag kvar, sen är det lov på riktigt. Känns ju inte helt fel. Köpte äntligen busskort idag också. Man är ju helt handikappad utan.

Nu är det sommar och fint och uppdateringen är värre än vanligt. Men det få ni leva med för nu är det sommar och det känns så jävla grymt. Drar till Riga om tre veckor & ska dessutom se Ulrik ett par gånger iår också. Två gånger är 100% bestämt och två andra gånger är 95% bestämt. Krockar lite med tider men det kommer nog lösa sig. Ha det fint så hörs vi någon gång då jag inte har någonting bättre för mig.


11 juni 2012

Sommmarlovet har börjat för min del och trots att själva avslutningen var rätt så sorlig så känns det inte helt fel. Efter avslutningen i fredags så drog jag ner på stan för att fika/käka tillsammans med några i min klass, innan jag drog och badade med Corinne, Oskar och Wille. Det slutade med att Corinne och Wille var hos mig och vi hade sjukt kul hela kvällen. Mys.

Idag så började jag jobba. Mitt schema är så jävla chill så jag klagar inte. Efter jobbet drog jag hem och bytte om innan Viktor kom och hämtade mig och vi drog till pizzerian för att träffa Robban, Fefe, Linus och andra människor. Har chillat (läs: dragit runt i Jönåker, blivit skjutsad av Robban, vilket gav mig dödsångest, och annat kul) med dem mer eller mindre hela dagen, och kom inte hem förens typ en timme sen. Sjukt värd dag! Imorgon jobbar jag inte så vi får se vad jag hittar på. I helgen träffar jag förhoppningsvis massa fina människor och nästa vecka kommer vara så sjukt grym! Nu är det sommar.


my heart is aching.


Har kollat på den här x antal gånger sen den lades upp igår och varje gång är det någoning som sticker till inom mig. Insåg precis att den presonen jag har sett upp till i så många år är fake. Så jävla fake.

Jag hoppas från djupet av mitt hjärta att det är elden från stundens hetta som fortfarande ligger och brinner inuti mig & att det inte kommer kännas såhär för alltid. Never Shout Never betyder för mycket för att jag ska orka “förlora” dem.

“Never Shout Never has definitely changed”

RSS 2.0